Vi bygger bron mellan hälsa och skönhet för kvinnors välbefinnanden i alla åldrar.

CryoPen X

På under 20 sekunder fryser CryoPen X bort: Fibrom – Vårtor – Pigmentfläckar – Hemangioma – Fettknölar – Seborrheic keratoses – mfl med strålande och snabba resultat. Oftast räcker det med en behandling!

Behandling med CryoPen X är en mycket efterfrågad behandling. Kryo
(frysning) behandling är naturligtvis inget nytt. Det är känt inom dermatologi över hela världen. Med detta instrument kommer du att snabbt kunna behandla väldigt många olika hudåkommor som de flesta har.

Denna fryspenna arbetar med millimeterprecision. Det är ett enastående instrument för enkelt och säkert avlägsnande av olika hudförändringar snabbt och effektivt utan att skada frisk vävnad. Den är helt odramatisk och säker att använda.

På ett enkelt och säkert sätt fryser man bort:

  • Fibrom
  • Vårtor
  • Pigmentfläckar
  • Hemangioma
  • Seborrheic keratoses
  • Fettknölar

Gyn & Urologi

Förutom vanliga dermatologiska åkommor kan man även behandla gynekologiska åkommor.

Genitala vårtor är oftast diagnostiserade som sexuellt överförda sjukdomar i anogenital området. Infektion kan förekomma i upp till 30% av alla patienter mellan 20 och 30 års ålder (ref. EADV). Individer som diagnostiserats hade en ökad risk för anogenital cancer.

Behandlingen bör startas snabbt och kryoterapi är etablerad som en referens behandling för denna patologi.

Condylomata (kondylom) behandling med CryoPen kommer starkt förbättra
arbetet jämfört med alternativ som exempelvis laser eller kirurgi under 
lokalbedövning, detta sätt är mycket snabbare. Det finns inget snitt, ingen blödning, ingen stress och förfarandet passar rätt i arbetsflödet i praktik.

Kom i kontakt med oss