Vi bygger bron mellan hälsa och skönhet för kvinnors välbefinnanden i alla åldrar.

Skinrejuvination med Epilia radiofrekvensbehandling

Radiofrekvens är en metod som ger en omedelbar och långvarig hudåtstramande effekt genom att värma upp huden till en viss grad för att skapa en så kallad kollagenstimulering. Radiofrekvens är en utmärkt behandlingsform för slapp hud och celluliter på hela kroppen.

Hudåtstramning, minskning av rynkor och minskning av celluliter uppstår eftersom att multi-polär radiofrekvens skapar en värmereaktion i huden vilket stimulerar kroppens naturliga läkningsprocess. Denna process skapar nytt kollagen och elastin fibrer. Det aktiva kollagenet i huden drar ihop sig och skapar en fastare yta vilket bidrar till en fastare hud.

Systemet använder en sofistikerad behandlingselektrod som levererar en kontrollerad mängd RF energi som hettar till den djupa delen av huden (bindväven och underliggande fettvävnad samt bindvävssepta.) Den stigande temperaturen medför omedelbar uppstramning av hudens kollagen.

Under den påföljande 2-6 månader bildas det nya och remodulerade kollagen fibrer vilket medför ytterligare uppstramning och lyftning av huden.

Radiofrekvens är en väl beprövad teknologi som har används under väldigt lång tid inom kirurgin. Radiofrekvensen värmer upp och stimulerar kollagenet i huden. När fibroblasterna värms upp krymper de först, och man känner en sammandragning av huden. Värmeutveckligen får kollagenet att återskapas genom att gammalt och skadat kollagen repareras och återhämtar sig. Effekten blir en direkt huduppstramning men också en långsiktig verkan på slapp hud.

Lotuskliniken

Radiofrekvensteknologi (RF) är enda icke kirurgiska behandlingen som
har klinisk dokumenterad effekt för uppstramning och lyft av huden,
reducering av rynkor samt markering av ansiktets konturer.

Epilia RF behandlar, slapp hud, rynkor, stora porer, glåmig och trött hud utan lyster.

Effekten av behandlingen kan kännas av omedelbart efter genomförd
behandling och ett fantastiskt resultat ses redan 1-2 dagar efter
behandlingen vilket gör den optimal som en ”snabb-fix” innan fester,
bröllop eller bjudningar etc.

Vid regelbundet upprepade behandlingar fås en långvarig effekt genom
stimulering av elastin- och kollagenfibrerna i huden samt mycket stor
förbättring av blodgenomströmningen som i sin tur resulterar i
frisk, stram och ungdomlig lyster.

Priser